Wie is Martijn uit B&B Vol Liefde?

HUA HIN:- Prille liefdes, ruzies, drama én ongemak: in B&B Vol Liefde 2023 zoeken acht bed and breakfast-eigenaren naar de ware Jacob(a). Zo ook Martijn. Hij runt een B&B in Thailand, maar heeft de ware nog niet gevonden. Waar moet zij aan voldoen?

Wie is Martijn?
De 47-jarige Nederlander uit Hua Hin is de eerste B&B-eigenaar buiten Europa die meedoet aan het programma. Martijn runt in Thailand een bar, restaurant én guesthouse: Say Cheese. Hier wordt lekker veel Hollands eten geserveerd en daar is Martijn apetrots op. Door de oranje aankleding en de typisch Nederlandse menukaart met culinaire hoogstandjes als een frikandel speciaal en snert, waan je je even in Nederland. “90 procent van de mensen die hier komen zijn de Nederlanders. De meesten van hen wonen hier, kort of permanent. En daarnaast heel veel toeristen en gelukkig ook steeds meer andere nationaliteiten die mij weten te vinden.”

Wat zoekt Martijn in een vrouw? 
Vrouwen die willen meewerken in de B&B, zijn van harte welkom, zei Martijn al tijdens de aftrap van B&B Vol Liefde in december. “Buiten dat ik gewoon een hele leuke levenspartner zoek, zoek ik ook iemand die wat extra fleur en gezelligheid in de kamers kan brengen.” Hoewel hij dol is op het land, ziet hij het niet zitten om met een Thaise vrouw te eindigen. “Het is heel moeilijk om een klik te krijgen met een Thaise vrouw. Door andere denkwijzes, de taal. Ik hoop op een leuke, spontane, mooie verschijning die het aandurft naar Thailand te komen.”

Wat kost een overnachting in Say Cheese, de B&B van Martijn?
Martijn is dol op Thailand, want hij kwam er al jarenlang voor mooie vakanties. “Ik ben verknocht aan dat land.” Niet zo gek dus dat hij er zelf een onderneming is begonnen. En hij is zeker niet de enige, want Say Cheese in Hua Hin wordt voornamelijk bezocht door Nederlanders. De bed and breakfast van Martijn ligt op slechts 400 meter lopen van het treinstation van de oudste badplaats van Thailand. Wat je daarvoor neer moet tellen? Niet zo veel: voor slechts 18 euro kan je een deluxe kamer boeken. 

Martijn volgen op social media

Martijn kun je volgen op zijn persoonlijke Instagram-account: martijnbolhoeve. Heb je meer interesse in zijn bed and breakfast Say Cheese, ga dan naar saycheesehuahin

B&B Vol Liefde is vanaf maandag 10 juli elke maandag t/m vrijdag om 20.30 uur te zien bij RTL 4

Olleke Bolleke in Thailand

Tags:

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!