61-jarige Thaise man belandt in coma na naar verluidt op Walking Street in Pattaya tijdens Songkran geduwd te zijn

PATTAYA:- Een 61-jarige Thaise man verkeert in ernstige comateuze toestand nadat hij naar verluidt werd geduwd door een Turkse man die boos werd omdat er water naar hem tijdens Songkran was gegooid.

De gewonde 61 jaar oude Thaise man, alleen geïdentificeerd als khun Chadayut, uit Songkhla, die parkeerwachter is bij een Walking Street-restaurant in de buurt, ligt nu met een ernstige hoofdwond in een plaatselijk ziekenhuis met slechts 30 procent kans op herstel volgens Kolonel Sompong.

De oorzaak van het incident is dat de gewonde man een kleine emmer water naar een 28-jarige Turkse man, geïdentificeerd als Mustafa A. gooide. De Turkse man ontstak in woede en gaf khun Chadayut een kopstoot waarna hij hem een duw te gaf, waardoor hij op de grond viel in het bijzijn van vele geschokte omstanders, zo blijkt uit camerabeelden.

Mustafa, die sinds een jaar in Pattaya woont, werd na het incident gearresteerd. Volgens kolonel Sompong wordt hij beschuldigd van het aanvallen van anderen die ernstig letsel hebben veroorzaakt.

Getuigen zouden tegen de politie hebben verteld dat de Turkse man tijdens de dagen van Songkran al voor veel problemen heeft gezorgd.

Mustafa zou een Frans stel hebben geslagen met een fles waarvan de politie van Pattaya zei dat ze er ook naar zouden kijken. Volgens de politie van Pattaya zou hij ook in conflict zijn geraakt met een cannabiswinkel in Walking Street, waarbij hij schade aan de locatie heeft toegebracht die tot juridische stappen zal leiden. Ze benadrukten echter dat deze incidenten op het moment van ter perse gaan nog steeds worden beoordeeld om de exacte tijdlijn van de gebeurtenissen te bepalen.

Mustafa heeft niet meteen verklaringen aan de pers afgelegd over de vermeende incidenten en het was niet bekend of hij juridische bijstand had of hoe hij van plan was te pleiten voor de aanklacht. 

Uw nieuwsbeer zal dit verhaal updaten als zijn verklaring wordt vrijgegeven.

Olleke Bolleke in Pattaya

Eén gedachte over “61-jarige Thaise man belandt in coma na naar verluidt op Walking Street in Pattaya tijdens Songkran geduwd te zijn”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!