51-jarige vrouw komt in een leeg zwembad in Pattaya te val en kan het niet meer navertellen

PATTAYA:- Gistermiddag is 51-jarige vrouw op tragische wijze om het leven gekomen in een leegstaand zwembad in de wijkgemeente Nongprue.

Het incident vond rond 14:00 uur plaats in een huis in Nongprue en werd als eerste geïnspecteerd door luitenant-kolonel Teetat Trunjun van de politie van Nongprue.

Hij en reddingspersoneel vonden de 51-jarige mevrouw  Jongkol Kristjes, op de bodem van een leeggelopen zwembad waarvan andere mensen ter plaatse zeiden dat het leeg was vanwege lopende reparaties.

Een getuige, de 57-jarige Khun Rat Kaewkongpan, zei dat mevrouw Jongkol de ramen rond het zwembad aan het lappen was toen ze haar evenwicht verloor en in het zwembad tuimelde, waarbij ze tijdens de val haar hoofd stootte.  Verschillende getuigen en vrienden waren in de buurt en probeerden Jongkol te reanimeren, maar faalden en belden de politie en reddingsdiensten om hulp.

Luitenant-kolonel Teetat vertelde tegen “Snelle Jelle” onze razende reporter dat de door de getuigen verstrekte informatie correct leek en dat er geen teken van kwade opzet was en dat de dood van Jongkol een tragisch ongeval leek te zijn.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Pattaya News 
Content: Olleke Bolleke in Oost-Thailand
Bron: Pattaya News 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Leave the field below empty!