36 Thais uit Turkije teruggekeerd in Thailand

BANGKOK:- Een Airbus 340-500 van de Koninklijke Thaise luchtmacht, de RTAF heeft gisteren 36 Thaise slachtoffers van de aardbeving en een overleden persoon naar huis gebracht.

Ze werden hartelijk ontvangen door de opperbevelhebber van de RTAF, generaal Alongkorn Wannarot en de directeur-generaal van de afdeling Consulaire Zaken, khun Rooge Thammongkol.

Alle terugkeerders ondergaan aanvullende gezondheidscontroles bij het Bamrasnaradura Instituut voor Infectieziekten in Nonthaburi na een eerste gezondheidsscreening op de luchthaven.

Ze zullen vandaag terugkeren naar hun geboorteplaats en het lichaam van de Thaise vrouw die bij de aardbeving is omgekomen, zal naar haar huis in Chaiyaphum worden gestuurd.  

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock 
Content: Olleke Bolleke in Thailand 
Bron: TNA

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!