336 miljoen baht om het onvoltooid voetbalstadionproject te voltooien, goedgekeurd door de gemeenteraad van Pattaya

PATTAYA:- De gemeenteraad van Pattaya heeft 336 miljoen baht goedgekeurd om het onvoltooide voetbalstadionproject voort te zetten na meerdere klachten van omwonenden en de pers.

De gemeenteraadsvergadering plaats in het stadhuis van Pattaya waar het ​​voorstel werd overwogen om meer geld uit te geven aan het voetbalstadionproject “Chaiyaphruek” dat al 14 jaar grotendeels stil ligt om het project dat toch eens af te ronden.

Volgens de plv.  burgemeester van Pattaya, Khun Manoch Nongyai, bevond het project zich in de derde fase toen de aannemer de klus aan de kant schoof en als gevolg daarvan 

contract op 2 juli 2021 door de gemeente Pattaya werd opzegt. Het stadion werd een week geleden opnieuw bij Olleke Bolleke in Thailand aan het licht gebracht nadat er op Thaise sociale media zodanige roering was ontstaan, dat er twijfels en frustraties bij de bewoners ontstond di eisten dat de gemeente pattaya hun verantwoordelijkheid nam.

Om het project te bevorderen, stelde de loco-burgemeester voor om een ​​budget ter waarde van 336.7 miljoen baht op te nemen uit de begroting voor 2022-2023, die naar verluidt werd goedgekeurd door de raad. De afgevaardigde zei: “Het budget zal effectief helpen om de bouw af te ronden, in het voordeel van de burgers.”

Bovendien willen de inwoners van Pattaya dat de autoriteiten meer moeite doen om de onvolledige wegwerkzaamheden in de stad te bespoedigen in plaats van elk weekend evenementen te houden.

Enkele andere onvoltooide projecten zoals het Kraben-gebouw, het Koh Larn Windmill-project, parkeerplaatsen in Zuid-Pattaya, het waterfontein en de openbare toiletten op de Bali Hai-pier, enz.

Het beruchte appartement aan de Bali Hai Waterfront blijft ook een doorn in het oog voor de stad, maar aangezien het een privéproject betreft en verwikkeld is in wat volgens sommige bronnen meer dan honderd verschillende rechtszaken behandeld wordt, waardoor de status van het vervallen appartement een ingewikkelder zaak geworden is.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: TPN News  
Content: Olleke Bolleke in Oost-Thailand 
Bron: TPN News 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!