33-jarige Thaise vrouw pleegt in haar op de Beach Road van Pattaya geparkeerde auto ….zelfmoord

PATTAYA:- Een 33-jarige Thaise vrouw zou zichzelf met behulp van een  houtskoolkomfoor in haar auto op de Beach Road van het leven hebben benomen.

De politie van Pattaya reageerde gisteren op één melding van een bewaker op North Pattaya Beach Road 

Volgens de plaatselijke pers vond de politie een witte Honda City-sedan geparkeerd op North Pattaya Beach Road tegenover een bekend hotel. Het vrouwelijke slachtoffer, 33, werd dood aangetroffen in de bestuurdersstoel. Haar naam is door de politie achtergehouden.

De politie onderzocht het lichaam, maar vond geen tekenen van wonden of kneuzingen die zouden kunnen wijzen op een gevecht, volgens de verslaggevers.  De agenten vonden echter een gebruikt houtskool stoof in haar auto, waarmee ze volgens de politie zelfmoord mee heeft gepleegd.

Volgens de hoofdgetuige, Khun Ed Inzee, een 42-jarige hotelbewaker, had het slachtoffer daar haar auto geparkeerd , maar hij vermoedde het pas dat er iets aan de hand was, toen hij zag dat de auto gedurende twee dagen stond geparkeerd en ging hij kijken en deed de schokkende gebeurtenis

Volgens de politie van Pattaya verklaarden familieleden van het slachtoffer dat ze een masterdiploma had behaald en in de haven van Laem Chabang werkte. Ze vermoedden dat ze misschien was bezweken aan stress op het werk of haar reeds bestaande aangeboren ziekte. 

Haar lichaam werd overgebracht naar een ziekenhuis voor een postmortaal onderzoek om de doodsoorzaak vast te stellen. De politie zou haar familieleden opnieuw gaan ondervragen om motief te achterhalen.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock 
Content: Olleke Bolleke in Oost-Thailand 
Bron: Pattaya News

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!