23-jarige Thaise man ‘amputeert’ tijdens een psychose zijn eigen penis met een schaar om van een pijnlijke erectie af te komen

CHIANG MAI:- Een Thaise man knipte zijn penis af met een schaar tijdens een angstaanjagende, door cannabis veroorzaakte psychotische episode.

De levensveranderende verwonding deed zich voor nadat de de 23-jarige man 2 gram marihuana rookte – het equivalent van zes joints – in twee bong-trips. Voorafgaand aan zijn zelfamputatie was de man drie maanden gestopt met het gebruik van cannabis na twee jaar een frequente gebruiker te zijn geweest.

Twee uur nadat hij de wiet voor het eerst in maanden had gerookt, kreeg hij een pijnlijke erectie die niets te maken had met seksuele stimulatie, wat een bijwerking zou zijn van het roken van cannabis.

Tijdens zijn hallucinatie werd de man zo paranoïde dat hij vond dat zijn er ‘vervormd’ uitzag terwijl hij zichzelf verder onderzocht om de bron van de pijn te identificeren.

In een poging om de vreemd uitziende eikel weer normaal te laten zijn, besloot de man een schaar te gebruiken om de huid van zijn penis te ‘knippen’ voordat hij deze volledig amputeerde, waardoor een stompje van 2 cm en een wond van 5 cm in zijn scrotum achterbleef.

Ongelooflijk genoeg wachtte de man vervolgens twee uur voordat hij de hulp inriep van medici in een ziekenhuis in de stad Chiang Mai, nadat het bloeden niet stopte.

Artsen hebben even overwogen om de penis van de man opnieuw te reconstrueren, maar deze bleek kwetsbaar te zijn en bovendien besmet met mieren.

De psychose was zo heftig dat hij ongeveer twee weken nodig had om weer in deze wereld terug te komen.

Het schrijnende verhaal werd onthuld in een medisch casusrapport van de artsen die hem behandelden. Het incident kwam  enkele weken nadat Thailand cannabis effectief gedecriminaliseerd heeft.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Daily Mail
Content: Olleke Bolleke in Noord-Thailand 
Bron: Dailymail.co.uk

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Leave the field below empty!