14° ! Thaise man in Noordoost-Thailand drinkt een fles “lao khao” leeg, maakt kampvuur om warm te blijven, valt erin en verbrandt tot de dood

UDON THANI:-  Een moeder in het noordoosten van Thailand vertelde tegen een plaatselijke journalist, hoe ze het lichaam van haar overleden zoon vond. De 66-jarige moeder, khun Phiphat, ging op bezoek bij haar zoon Suban, 49, in de hut in een suikerrietveld woonde, waar als vrijgezel ook 10 geiten hoedde.  Ze vond haar zoon ernstig verbrand in een kampvuur. Naast zijn lichaam lag een lege fles lao khao.

Ze denkt dat hij een aanval had gehad en in het vuur was gevallen en zichzelf niet kon helpen. Toen de politie van Huay Luang ter plaatse kwam in het subdistrict Chiang Pin van Udon Thani, was het slachtoffer al 8 tot 10 uur dood.

Tragisch genoeg waren er overal verspreide stukjes verbrande kleding en tekenen in de aarde dat de overledene vóór zijn dood had geworsteld.

De politie stelde vast dat met temperaturen in het gebied tot 14°C het slachtoffer alcohol had gedronken, een kampvuur had gemaakt en vervolgens per ongeluk in het vuur was gevallen of te dichtbij bij het vuur  had geslapen om zich te warmen.

We moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock 
Content: Olleke Bolleke in Noordoost-Thailand
Bron: DailyNews

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!