14-jarige jongen verdrinkt in het reservoir Chonburi, zijn vriend weet te overleven

PATTAYA:- Een 14-jarige jongen is afgelopen weekend op tragische wijze verdronken nadat de boot waarmee hij met zijn vriend op het water van het Huai Khun Chit reservoir kapseisde, zijn vriend overleefde het incident.

Het slachtoffer, wiens naam vanwege zijn jonge leeftijd werd achtergehouden, overleed nadat hij verdronk in het Huai Khun Chit Reservoir in het tambon Takhian Tia. 

Het drama vond plaats toen de twee 14-jarige jongens besloten om stiekem een ​​boot van een plaatselijke bewoner te pakken en voor de lol naar midden van het reservoir te roeien.

Het overlevende slachtoffer, door de politie “A (alias)” genoemd, slaagde erin ongedeerd naar de oever van het reservoir te zwemmen nadat de boot kapseisde. Hij besloot daarop de bewoners van zijn dorp te informeren omdat zijn vriend onder water was verdwenen.

Om 12 uur arriveerden de hulpdiensten en de politie van Banglamung bij het reservoir en begonnen direct naar de vermiste jongen te zoeken. Na ongeveer een half uur werd het lichaam van het kind gevonden op de bodem van de waterbron. Hij werd ter plaatse door de hulpdiensten dood verklaard.

Bij navraag vertelde “A” dat hij en zijn vriend ’s middags bij het reservoir gingen spelen. Toen zagen ze de vissersboot van een dorpeling, besloten ze de boot te pakken en ermee te gaan roeien.

Terwijl ze zich ongeveer 100 meter van walkant bevonden, beweerde “A” dat de overleden jongen met de boot begon te schommelen waardoor er water in de boot kwam en uiteindelijk omsloeg.

Op het moment van schrijven heeft niemand zich gemeld als eigenaar van de boot. Het 14-jarige slachtoffer werd overgebracht naar een plaatselijk ziekenhuis in afwachting van de begrafenis.

Olleke Bolleke in Pattaya 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!