10 goklustige Thaise bij politieinval in hanengevechtstadion Phattalung gearresteerd

PHATTALUNG:- De politie heeft eerder deze week 10 van de ongeveer 100 gokkers opgepakt tijdens een inval in een hanengevechtstadion in de wijk Muang in Phattalung.

Ondertussen werden de gearresteerden beschuldigd van illegaal gokken en deelname aan activiteiten die Covid-19 kunnen verspreiden. De agenten namen ook hanen, geld en uitrusting in beslag als bewijsmateriaal.

Het overgrote deel van de gokkers vluchtte de velden in en maakte dat ze hun auto kwamen, om met gierende banden aan de politie te ontkomen.

Het hanengevechtstadion was al een tijdje in gebruik en hoewel het niet elke dag opengaat voor hanengevechten, komen er dagelijks minstens 100 gokkers opdagen om weddenschappen te plaatsen.

Het stadion genereerde naar verluidt dagelijks minstens 1 miljoen baht, waarvan 300.000 baht naar verluidt afkomstig is van de livestreaming van hanengevechten via de Line-applicatie, aangezien streamers 5.000 baht per camera moeten betalen.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel dat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft. We moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik, mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: The Nation 
Content: Olleke Bolleke in Zuid Thailand
Bron: The Nation

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!