🎥 | Koning Maha Vajiralongkorn en koningin Suthida zijn in Londen aangekomen 

LONDEN:- Gisteren schreef u nieuwsbeer dat Zijne Majesteit Koning Maha Vajiralongkorn en Koningin Suthida in het Verenigd Koninkrijk waren aangekomen, zij landde met een vliegtuig van Thai Air op London Stansted Airport.

Ze werden begroet door khun Thani Thongphakdi, de Thaise ambassadeur in Londen, en Simon Bright, de vertegenwoordiger van koning Charles III.

Vandaag zullen ze een receptie voor de toekomstige kroning van koning Charles III en vertegenwoordigers van andere landen in Buckingham Palace bijwonen en zullen morgen bij de kroningsceremonie van koning Charles III en koningin Camilla in Westminster Abbey aanwezig zijn.

Koning Maha Vajiralongkorn en koningin Suthida gingen naar The Landmark London Hotel alwaar ze welkom werden geheten door het management- en directieteam van The Landmark London Hotel.

Ze werden vergezeld door de Thaise ambassadeur in Londen, de marine-, leger- en luchtmachtattachés en ambtenaren van de ambassade.

Dit bezoek is de eerste officiële reis van koning Maha Vajiralongkorn naar het buitenland sinds hij de troon besteeg als de tiende koning van de Chakri-dynastie na de dood van koning Bhumibol Adulyadej.

De lezers  worden dringend verzocht geen opmerkingen in te dienen die juridische geschillen kunnen veroorzaken, waaronder lasterlijk, vulgair of gewelddadig taalgebruik, verkeerd gespelde namen,  citaten zonder bron of iets dat kritisch wordt geacht over de monarchie te plaatsen.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock 
Content: Olleke Bolleke in Thailand
Bron: Thaise media

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!