Zwitserse toerist in Thailand bevangen door de hitte, driekwart van de Thaise bevolking maakt zich volgens een enquete zorgen over het weer

BANGKOK:- Agenten van het politiebureau in de buurt van het Koninklijk Paleis, hebben na melding van voorbijgangers een Zwitserse toerist die door zonnesteek was flauwgevallen, weer tot leven gewekt. De Zwitser werd later per ambulance naar een plaatselijk ziekenhuis gebracht.

De 72-jarige Zwitserse toerist werd overweldigd door de verzengende temperaturen. Hij zakte niet één keer, maar twee keer voor het station in elkaar.

Deze Hitteberoerte van de Zwitser doet alarm rinkelen, aangezien 72,6% van de Thais zich zorgen maakt over de stijgende temperaturen. Klimaatverandering dreigt een probleem te worden te midden van een zinderende hittegolf.

Te midden van de zinderende hitte veroorzaakt door de meedogenloze koperen ploert in Bangkok, vond het aangrijpende moment plaats voor het politiebureau van het Koninklijk Paleis. Hij bood inzicht in hoe de mensheid omgaat met de groeiende uitdagingen van klimaatverandering.

Thailand bevindt zich momenteel midden in een hittegolf. Geen wonder, want het is traditioneel de warmste tijd van het jaar in het koninkrijk.  Thaise meteorologen en wetenschappers waarschuwen dat het land in de toekomst nog hogere temperaturen kan verwachten. Uit een officiële opiniepeiling die dit weekend werd gepubliceerd, blijkt dat 72,6% van de Thaise bevolking zich matig of sterk zorgen maakt over deze ontwikkeling.

Uw weerbeer Olleke Bolleke in Thailand

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!