Zwitserse man komt in zijn auto op Jomtien Beach in de kustplaats Pattaya te overlijden

JOMTIEN:- Een Zwitserse man kwam in zijn auto in Jomtien Beach te overlijden terwijl zijn vrouw op zoek was naar een monteur. De 78-jarige Herr Joseph Ladenrach, werd ontdekt door zijn 4 jaar jongere vrouw, Sylvia, toen ze terugkeerde bij hun Mitsubishi Mirage, die nabij Soi 8 op de Jomtien Beach Road geparkeerd stond.

Er werden geen duidelijke verwondingen op het lichaam ontdekte, wat naar het ziekenhuis van Banglamung werd gebracht om de oorzaak van zijn dood vast te stellen. 

De verdrietige Sylvia Ladenrach vertelde tegen de politie dat het stel in een nabijgelegen restaurant had geluncht. Toen het echtpaar huiswaarts wilde keren en Joseph de contactsleutel omdraaide, wilde de auto niet starten.  Sylvia ging toen op zoek naar een monteur en was ongeveer twee uur weg.  Toen ze terugkwam, was haar man overleden.

Volgens de politie leed Joseph Ladenrach aan astma en longaandoeningen en had hij ’s nachts zuurstof nodig om te kunnen slapen.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: The Pattaya Mail
Content: Olleke Bolleke in Oost-Thailand 
Bron: The Pattaya Mail

Eén gedachte over “Zwitserse man komt in zijn auto op Jomtien Beach in de kustplaats Pattaya te overlijden”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!