Zweedse expat in Zuid-Thailand bedreigt een huiseigenaar, waarna de politie naar hem op zoek gaat, blijkt de man en visumoverschrijding van jaren te hebben

PHUKET:- Een woongemeenschap aldaar werd opgeschrikt door een huiveringwekkende dreiging toen een laaiende  Zweedse expat beloofde terug te keren en een huiseigenaar te vermoorden nadat hij buitengesloten was van zijn huurwoning.

Het schokkende incident werd gepubliceerd op de Facebook-pagina ‘Phuket Residents Seek Help’, wat de autoriteiten ertoe aanzette onmiddellijk actie te ondernemen. Immigratiefunctionarissen, begeleid door de toeristenpolitie, patrouilleerde in het tambon Rawai op zoek naar de Zweed.

Hun waakzaamheid wierp vruchten af ​​toen ze de verdachte, Mr. Udden, een 33-jarige Zweedse staatsburger, in de buurt zagen.

De agenten kwamen snel naar hem toe en vroegen hem uit zijn auto te stappen, waarin ook een kleine hond zat.

Udden verzette zich aanvankelijk, maar na enige overreding voldeed hij aan het verzoek. De man kon tijdens het verhoor zijn paspoort niet tonen, dus bracht de politie hem vervolgens naar Phuket Immigration voor verdere screening.

Uit het onderzoek bleek dat Mr. Udden op 12 februari 2020 Thailand binnenkwam met een NON-90 zakenvisum geldig tot 23 september 2021. Verbazingwekkend genoeg was zijn visum met 972 dagen overschreden.

Na deze onthulling werd hij formeel gearresteerd en naar het politiebureau van Chalong gebracht waar verdere juridische stappen werden ondernomen.

Olleke Bolleke in Zuid-Thailand 
Bron: khaosod.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!