Zuid-Koreaanse man gaat in Pattaya door zijn dak nadat hij is opgelicht door een Thaise vriendin

PATTAYA:- Een radeloze Zuid-Koreaanse man ging gisteren tekeer door bankbiljetten van 1000 baht naar beneden  te gooien en probeerde vervolgens van de achtste verdieping van een condominium in Pattaya te springen.

De politie haastten zich naar het condominium aan Soi Bua Khao in Pattaya nadat bewoners hadden gemeld dat een buitenlandse man de kolder in zijn kop had gekregen. De man had naar verluidt een mes in zijn hand en schreeuwde dat hij zelfmoord zou plegen door van het balkon te springen.

Toen agenten ter plaatse kwamen, zagen ze de Zuid-Koreaanse man, later geïdentificeerd als de 41-jarige Seungwon Jeong, op het balkon van zijn kamer op de achtste verdieping staan. Hij ijsbeerde over het balkon met een mes in zijn hand.

Seungwon schreeuwde en gooide vervolgens vanaf het balkon meer dan 100.000 baht Thaise bankbiljetten naar beneden.  Hij liep ongeveer een uur op het balkon heen en weer, zwaaiend met een mes, voordat hij in zijn kamer verdween.

De politie huurden een Zuid-Koreaanse tolk in om met Seungwon in zijn kamer te praten. De tolk ging naar zijn kamer en haalde hem met succes over om de deur open te doen om te praten.

Seungwon informeerde de agenten via de tolk dat hij ongeveer een maand in Pattaya was geweest en dat zijn stress een paar dagen geleden was geëscaleerd na de plotselinge verdwijning van zijn Thaise vriendin. Hij onthulde dat de Thaise vrouw hem had verleid om namens haar in een supermarkt te investeren, om hem later in de steek te laten.

Seungwon uitte zijn bezorgdheid over zijn financiële situatie en besloot contact op te nemen met zijn vriendin en vroeg het geld terug. Zij weigerde dit niet alleen, maar reageerde ook respectloos.

Agenten kozen ervoor om geen aanklacht in te dienen tegen Seungwon en brachten hem naar het ziekenhuis voor een medisch onderzoek. Bovendien waren ze van plan contact op te nemen met zijn familie in Zuid-Korea om tot een oplossing te komen, met als doel te voorkomen dat Seungwon verdere onrust zou veroorzaken of zou proberen zichzelf iets aan te doen.

Olleke Bolleke in Pattaya

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!