Zomerstormen veroorzaken stroomuitval in Chiang Mai & Roi Et

CHIANG MAI:- Onweer en harde wind hebben bomen doen omwaaien en de elektriciteit in veel districten van Chiang Mai afgesloten.  De stormen sloegen bomen omver en vernielden huizen en hoogspanningskabels.  Stroomuitval deed zich voor in veel gebieden van de districten Mae Rim, San Sai en Doi Saket.  Een hagelbui trof Doi Mon Cham in het district Mae Rim en veroorzaakte schade aan verschillende tentenkampen.

Dorpelingen ruimden omgevallen bomen op die wegen blokkeerden.  

Avocadoplantages werden verwoest door de storm.  De vruchten werden van de bomen gerukt.  In Roi Et raasden zondag een hagelbui en harde wind door de provinciehoofdstad, waarbij twee hoogspanningsmasten beschadigd raakten.  Dit resulteerde in een wijdverbreide stroomstoring.  

Bomen vielen op de weg die naar Roi Et Airport leidde.  

Er waren agenten aanwezig om de bomen te rooien en de weg vrij te maken voor het verkeer.  Bliksem sloeg in op een transformator en veroorzaakte een explosie en stroomuitval in de districten Muang, Thawat Buri en Chiang Kwan.  Het kostte ambtenaren drie uur om de stroom in delen van de probleemgebieden te herstellen.  

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de Thaise media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock 
Content: Olleke Bolleke in Thailand
Bron: TNA News

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!