Ziekenhuizen in Thailand hebben een update over slachtoffers van turbulentie bij Singapore Airlines vrijgegeven 

BANGKOK:- De verzamelde ziekenhuizen in Bangkok hebben een update gegeven over de slachtoffers van het recente turbulentie-incident met vlucht SQ321 van Singapore Airlines, dat resulteerde in talloze verwondingen en één dodelijk slachtoffer.

Na de noodlanding op Suvarnabhumi Airport dinsdagavond is de situatie als volgt:
Het Samitivej Srinakarin-ziekenhuis gaf gisteren zijn tweede verklaring af, dat op 21 mei in totaal 84 gewonde passagiers naar het ziekenhuis en andere medische voorzieningen waren verwezen. Nog eens 19 passagiers werden behandeld in de Samitivej Suvarnabhumi-kliniek, wat het totaal op 103 gevallen brengt.

Gisteren om  13.00 uur waren 27 patiënten behandeld en uit het zieken ontslagen. Er zijn echter nog 41 mensen onder behandeling in Samitivej Srinakarin, 15 in Samitivej Sukhumvit en twee in het Bangkok Hospital.

Op de intensive care-afdeling liggen momenteel nog 20 patiënten, terwijl op de algemene zorgafdelingen nog 38 patiënten liggen.

9  patiënten hebben en succesvolle operaties in het Samitivej Srinakarin-ziekenhuis ondergaan, en hun toestand verkeert momenteel in een stabiele toestand. 

Olleke Bolleke in Bangkok
Bron: The Nation 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!