Zakenman in Oost-Thailand omgekomen bij crash met omdraaiende vrachtwagen

PATTAYA:- Een projectontwikkelaar is gisteravond op tragische wijze om het leven omgekomen bij een aanrijding met een 18-wielige vrachtwagen die een U-bocht maakte op een snelweg in het district BangLamung. Het ongeval gebeurde rond 19.30 uur op Highway 331 tussen kilometerpaal 23-24 in Tambon Pong.

De 41-jarige khun Apisak Phrakhamchanthuek, de chauffeur van de vrachtwagen met oplegger welke eigendom is van S1 Logistics Company, zei dat hij een lading zout had geleverd aan Map Ta Phut Industrial Estate in Rayong en op weg was naar Prachiburi. 

Hij wilde afslag op de snelweg gebruiken toen een zwarte BMW sedan in het midden van de vrachtwagen crashte. De auto ging in vlammen op. Hij gebruikte een brandblusser om de vlammen te doven en vond de bestuurder dood in het voertuig.

De BMW was totaal verpletterd, ingeklemd onder de trailer van de vrachtwagen. Reddingswerkers hadden ongeveer een half uur nodig om de overleden projectontwikkelaar uit de vernielde auto te halen. 

Hij werd geïdentificeerd als de 31-jarige khun Krisda Phayungpol, de eigenaar van een woningbouwproject en een bouw- en ontwerpbedrijf. De politie deed onderzoek om de oorzaak van het ongeval vast te stellen en juridische stappen te ondernemen. 

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock 
Content: Olleke Bolleke in Oost-Thailand
Bron: Bangkok Post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!