Woedende stier neemt in Sattahip zijn verzorger op de hoorns, de man moest in allerijl naar het Queen Sirikit ziekenhuis worden vervoerd

SATTAHIP:- Een Thaise man raakte eerder deze week ernstig gewond toen hij probeerde een gevecht tussen twee stieren te beëindigen . Reddingswerkers vonden de 56-jarige khun Sakchai Jancharoen liggend voor een veestal, ernstig gewond.

Getuigen vertelden de gebeurtenissen die tot het incident leidden en merkten op dat het gevecht tussen de twee stieren snel extreem gewelddadig werd. 

Khun Sakchai’s poging om in te grijpen en de dieren te scheiden had tot gevolg dat een van de stieren zich tot hem richte. De stier nam hem op de horens en smeet hem tegen een muur, waardoor hij in een aangrenzende veestal terechtkwam.

Het reddingsteam stond voor een grote uitdaging toen ze probeerden uit de stal te halen. De woedende stier bleef opgewonden en in de buurt, wat een voortdurende bedreiging vormde. 

Toen de reddingswerkers Sakchai naderden, viel de waanzinnige stier hen aan, waardoor ze gedwongen werden tijdelijk te vluchten voor hun veiligheid.

Na hergroepering en zorgvuldige strategiebepaling kon het reddingsteam Sakchai eruit halen en hem veilig vervoeren naar het Queen Sirikit Hospital, de medische afdeling van de marine. Hij wordt momenteel medisch behandeld voor zijn verwondingen.

Olleke Bolleke in Oost-Thailand 
Bron: siamrath

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!