Wild-west drama op de luchthaven van Samui: minibuschauffeur schiet Grab-chauffeur neer in een vurige duel

KOH SAMUI:- Samui International Airport in de zuidelijke provincie Surat Thani veranderde vanmorgen in een scène uit een westerse film nadat een minibuschauffeur een Grab-chauffeur neerschoot na een verhit geschil.

Agenten van het politiebureau van Bophut haastten zich naar een parkeerplaats bij de aankomstpassagiersterminal op de luchthaven om de schietpartij te onderzoeken. Agenten ontdekten dat reizigers geschokt waren door het incident terwijl het slachtoffer, een 30-jarige Thise man genaamd Boy, was overgebracht naar het Bangkok Samui Hospital voordat de politie ter plaatse arriveerde.

Tijdens hun eerste onderzoek ter plaatse ontdekten agenten drie kogelgranaten en sporen van bloed nabij de balie voor het innen van parkeergelden.

De getuigen meldden aan agenten dat de schutter een 50-jarige Pathom was die na de schietpartij in zijn minibus de luchthaven ontvlucht was.

Getuigen vertelden de agenten dat Pathom over het algemeen een goed mens was en hielp als reddingsvrijwilliger. Op de dag van het incident zei Pathom naar verluidt tegen Boy dat hij moest stoppen met het vragen naar passagiers in de terminal en stelde voor dat hij buiten zou wachten, aangezien de aangewezen plek uitsluitend bedoeld was voor minibuschauffeurs.

Volgens de getuigen escaleerde de woordenwisseling toen Boy khun Pathom in het gezicht sloeg. Pathom haastte zich terug naar zijn minibus om een ​​pistool te pakken en schoot Boy verschillende keren neer. De jongen probeerde te vluchten, maar zakte bij de balie in elkaar, terwijl Pathom ontsnapte.

De agenten van het politiebureau van Bophut onthulden aan ThaiRath dat Khun Pathom en Boy geruime tijd een bestaand geschil hadden.

Bijna elke luchthaven in Thailand heeft zone’s ingericht voor taxi’s, minibussen en app-gebaseerde ritdiensten om conflicten tussen dienstverleners te voorkomen en het passagiersgemak te vergroten.

Op Suvarnabhumi Airport is de parkeerplaats op de eerste verdieping bijvoorbeeld exclusief bestemd voor taxi’s. Grab, een app-gebaseerde rittenservice, adviseert zijn gebruikers om ophaallocaties buiten de passagiersterminal op de vierde en tweede verdieping te kiezen.

Phuket International Airport heeft zojuist Grab-chauffeurs toegestaan ​​om passagiers op te halen op het luchthaventerrein, vanaf 1 september. De luchthaven voegde eraan toe dat ze van plan waren om chauffeurs van andere applicaties ook service te laten verlenen op de luchthaven.

Olleke Bolleke in Zuid-Thailand 
Bron: ThaiRath

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!