Wees voorzichtig, zo waarschuwt de hoogste gezondheidsfunctionaris nu Thailand weer opengaat voor toeristen

THAILAND:- Niet alleen de Thais inwoners maar ook de expats en vakantiegangers moeten voorzichtig zijn en alle maatregelen strikt naleven om de verspreiding van Covid19 te voorkomen, vooral nu het land is heropend, zo waarschuwde de secretaris van Volksgezondheid, khun dr. Kiattiphum Wongrajit.

Het is bekend dat het administratief centrum voor de Covid19 beheersing, het CCSA, 17 provincies heeft gemarkeerd als proefgebieden voor toerisme, waarvan vier provincies – Bangkok, Krabi, Phang Nga en Phuket, deze zijn volledig heropend.

Daarom, zei hij, moeten mensen het drinken van alcohol op openbare plaatsen vermijden, omdat ze onvoorzichtig kunnen worden.

“Iedereen moet strikte maatregelen nemen om infecties te voorkomen, zoals afstand houden, regelmatig de handen wassen en het dragen van een mondkapje, ook al zijn de meeste mensen volledig gevaccineerd”, zei hij.

“Ondertussen moeten locatie-exploitanten zich strikt houden aan de principes van Covid-vrije instelling om ervoor te zorgen dat er geen overdracht mogelijk is.”

Sinds gisteren mogen restaurants tot 21.00 uur alcoholische dranken schenken en vertelde verder dat uitgaansgelegenheden, pubs, bars en karaokesalons in de volgende fase heropend zullen gaan worden.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: The Nation  
Content: Olleke Bolleke in Thailand
Bron: The Nation  

Eén gedachte over “Wees voorzichtig, zo waarschuwt de hoogste gezondheidsfunctionaris nu Thailand weer opengaat voor toeristen”

  1. Thailand open voor toeristen ????
    Een toerist wil zorgeloos op reis, voor je in Thailand kan geraken heb je dit ,dat en hetgeen te regelen. Je bent nog niet weg, en je bent al overstrest….zo zal er veel volk komen denk ik…..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!