Weer staat een gebouw van het Sukhawadee House in Oost-Thailand op de nominatie om de sloopkogel op te vangen

PATTAYA:- Het hoofdgebouw van de attractie “Sukhawadee House”  van de de rijke Thaise kippenboer Panya Chotitawan, het pompeuze gebouw wordt afgebroken nadat de administratieve rechtbank het beroep van de eigenaar had afgewezen.

De sloop van het landhuis aan de kust in Oost Pattaya werd bevolen omdat het gebouw inbreuk bleek te maken op openbare grond, terwijl twee andere bijgebouwen zonder toestemming zijn gebouwd.

Een van deze bijgebouwen is al gesloopt om te voldoen aan wetten met betrekking tot de afstand tot de zee. De procedure voor andere gebouwis in afwachting van een beslissing van de rechtbank.

Gisteren verschenen 30 ambtenaren van de gemeente Pattaya City bij Sukhawadee House met graaflaadcombinaties en vrachtwagens.

Aanvankelijk ontmantelden de ambtenaren vloertegels en sneden water en elektriciteit af. De advocaat die Sukhwadee House vertegenwoordigde, kwam kijken en vroeg de gemeente om de sloop stop te zetten.

Khun Chris Cherdsuriya, hoofd van de bouwcontroleafdeling van de gemeente Pattaya, zei dat de gemeente de eigenaar van Sukhwadee House had opgedragen het gebouw te slopen, maar dat er tot op heden geen vooruitgang was geboekt.

Daarom was het tijd voor de stad Pattaya om actie te ondernemen, anders zouden ambtenaren gestraft kunnen worden voor het verwaarlozen van hun taken, zei hij.

Hij zei dat de ambtenaren tot zeven dagen nodig hebben om ervoor te zorgen dat de eigenaar het niet kan gebruiken, voordat ze aannemers inhuren om het hele gebouw tegen de vlakte te gooien.

Hij voegde eraan toe dat de gemeente sloopkosten bij de eigenaar, Panya Chotitawan, eigenaar van Saha Farms Co Ltd, een van de grootste exporteurs van diepgevroren pluimvee van het land, zal gaan verhalen.

Olleke Bolleke in Pattaya

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!