Wat is beter voor uw poepertje? Het waterpistool of een velletje toiletpapier

THAILAND:- Dat is misschien wel één van de belangrijke vragen in het leven … Is de wereld ovaal, baddert Poeting werkelijk in hartenbloed en is het waterpistool, ook bekend De bum gum beter als toiletpapier.

Het was voor uw nieuwsbeer even wennen, maar ben er nu aan gewend en zou eigelijk niet méér zonder kunnen. Maar als je Aziaat bent die naar het westen reist, vraag jij je misschien af of er wel een waterpistool aan de muur naast het toilet hangt.  Of als je een westerling bent die op weg is naar Azië, vraag je je af wat in hemelsnaam dat met dat waterpistool moet doen.

In het westen gebruiken ze niet alleen uitsluitend gewoon toiletpapier, het is ook vaak voorzien van een patroontje, waarom dat eigelijk is, weet uw nieuwsbeer niet. Wel dat als er bij ons thuis géén toiletpapier was, we het moesten “doen” met een oude krant.

Over het algemeen wassen Aziatische mensen hun lagere regionen na ieder toiletgebruik, maar waarom doen westerse mensen dat eigelijk niet?

Nu met de globalisering hebben miljoenen westerlingen hebben nu de ongebreidelde vreugde ontdekt van een snelle krachtige straal tegen hun sterretje. 

En JA, in sommige landen hebben ze bidets, toen uw nieuwsbeer op zichzelf ging wonen, heeft hij in de badkamer óók een bidet laten installeren, jammer genoeg wel wel een een flauw straaltje.

In Japan is het bidet naar een hogere kunstvorm getild, die een volledige reportage verdient, maar daar waagt uw nieuwsbeer zich maar niet aan, zich realiserend dat sommige van zijn lezers, dit artikel al als ‘ongepast” zouden kunnen ervaren.

Maar de vraag blijft overeind staan: wat is beter voor uw poepertje?
Sommige ondernemende wetenschappers hebben het onderzoek gedaan en de enkele komt als een rectale winnaar uit de bus. Een van hen, een Amerikaanse chirurg uit New York, dr. Evan Goldstein, verklaarde aan het preutse publiek dat een straaltje water eigenlijk een veel betere manier is om jezelf schoon te maken nadat je naar het toilet bent geweest  .

NU ÉÉN WELGEMEENDE WAARSCHUWING: Nu begint het een beetje onfris te worden.

Aziaten weten al dat het gebruik van toiletpapier na het poepen in feite betekent dat je die ontlasting gewoon rondsmeert, zonder het gebied rond het sterretje echt schoon te maken.  Als u een ruwvoerarm dieet volgt, wordt het probleem nog wat smeuïger. Óók dat is waar, maar nu draaft uw nieuwsbeer een beetje door, sorry!

Maar hoe u het óók bekijkt, wassen met water zal uw achterwerk grondig reinigen van elk spoor van ontlasting.  Een beetje goed gerichte waterdruk voor een paar seconden zal veel, veel beter werk doen dan een paar meter toiletpapier met patroon!  Als u het spuitwerk vakkundig afmaakt met een snelle veeg van toiletpapier, voelt uw poepertje nog schoner en frisser aan!

Amerikaanse wetenschappers zijn het er nu ook unaniem over eens dat een hurktoilet gezonder is dan op een porseleinen troon zitten… maar één ding tegelijk! Maar daar waagt uw nieuwsbeer zich maar niet aan. Mijn stabiliteit laat te wensen over, zodat het kleinste zuchtje wind mij uit het evenwicht zou kunnen brengen met alle gevolgen van dien, als u begrijpt wat ik bedoel.

Ik wil het nog niets één hebben voor wat er komt kijken bij de productie, het verpakken en het transporteren van de rollen papier naar de winkels.  Van tissuepapier is ook bekend dat het leidingen verstopt en stadsrioolsystemen en waterzuiveringsinstallaties dwingt om veel harder te werken.

Dus gebruik lekker de bum gum en zorg dat u zorgvuldig een sterke straal hebt, u zult zich dan absoluut  beter voelen, wetende dat u derrière waarschijnlijk beter af is met het eindresultaat.

Nog een laatste tip van uw nieuwsbeer :

Was in ieder geval altijd je handen na afloop van de voorstelling!

Olleke Bolleke in Thailand 

4 gedachten aan “Wat is beter voor uw poepertje? Het waterpistool of een velletje toiletpapier”

  1. Nou dat zeg ik eerlijk beste Beer ik gebruik zo,n spuitpistooltje in mijn hongnam (WC) heerleijk schoon.
    Met WC papier heb ik problemen ik heb namelijk aambeien die gaan open met het schuren van WC papier, dus voor mij een uitkomst zo,n spuitpistooltje,
    Maar in Nederland kan je dat niet instaleren daar is de waterdruk te hoog je spuit je ballen dan eraf hahahahaha.

    1. Ome Jaap, afgelopen jaar een sproeier met thermostaat geïnstalleerd en werkt ook in NL fantastisch. Gewoon niet de kraan vol open draaien..

    2. Nu Ome Jaap nooit last van gehad, ikeb er toen 1 in het Toilet laten monteren.Werkte heel goed en mij ballen zitten er ng steeds aan.

  2. Gewoon een kraantje in de leiding naar de bum-gun zetten en dan kun je de druk naar eigen inzicht regelen. Gebruik hem al jaren in Nederland, meegenomen vanuit Thailand. In Nederland ook verkrijbaar onder de naam:handdouche.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Leave the field below empty!