Vrouwenjacht in Thailand na ontsnapping uit het ziekenhuis van Udon Thani

UDON THANI:- De politie van Udon Thani is op zoek naar een Covid19 patiënte die het ziekenhuis verliet zonder haar behandeling af te ronden.

De hoofdcommissaris van politiebureau Kumphawapi plaatste CCTV-beelden op Facebook waarop te zien is hoe de vrouw het Kumphawapi-ziekenhuis op dezelfde dag rond 7 uur ’s ochtends verliet.  Ze werd gezien met een schoudertas en een mondkapje.

 “De 32 jaar oude vrouw werd geïdentificeerd als Ratathini Hongwichitpreecha, een inwoonster van het kanton Huai Kerng die was opgenomen als covid-19-patiënt”, aldus de post.  “Het ziekenhuis waarschuwde de autoriteiten omdat ze niet volledig hersteld was”

De politie voegde eraan toe dat het ziekenhuis van plan is de de patiënt aan te klagen voor het overtreden van de Overdraagbare Ziektewet, terwijl agenten op bus- en treinstations zijn ingezet om naar de ontsnapte vrouw te zoeken.

Een bron onthulde dat Khun Ratathini op 12 augustus in het ziekenhuis was opgenomen nadat ze positief op het Covid19 virus was getest en was ingedeeld in de gele groep, of degenen die lage tot gemiddelde symptomen vertonen maar onderliggende gezondheidsproblemen hebben die nauwlettend moeten worden gecontroleerd.  Volgens de bron zou ze het ziekenhuis hebben verlaten om bij haar man te zijn die in Samut Prakan werkt.  Tot nu toe heeft de politie geen van beiden kunnen bereiken.

Mensen die weten waar ze zijn, worden verzocht te bellen met (042) 334 464, (081) 871 5546 of (063) 904 0564.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u vertaald heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: The Nation
Content: Olleke Bolleke in Noordoost Thailand
Bron: The Nation 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!