Vrouw weet ternauwernood uit haar brandende auto op de Thepprasit road in Pattaya te komen

PATTAYA:- Bij een felle autobrand op Thepprasit Road in Zuid-Pattaya, in de buurt van de Buffalo Market, wist de bestuurster zich tijdens angstige minuten uit de veiligheidsgordels te bevrijden. Ze was op weg naar Jomtien Beach toen er plots rook onder de motorkap van haar auto kwam, luttele seconden zag ze de vlammen door de voorruit van haar auto verschijnen.

Onderofficier eerste klas Peeraphat Nopsiri, een elektrotechnicus op het Thaise schip HTMS Naresuan van de Thaise marine, slaagde er samen met omwonenden in om de vlammen te doven met brandblussers, voordat hij probeerde de motorkap van de auto te openen om het resterende vuur te blussen.

De 36-jarige khun Patcharaporn Chatmong, zei dat nadat ze haar dochter bij school had afgezet, de remmen van haar 4 jaar oude auto het plots niet meer deden, waardoor ze de handrem moest gebruiken. 

Kort daarna zag ze rook uit de motorruimte komen, gevolgd door vlammen. Ze klom zo snel als ze kon uit de auto en riep om hulp van bewoners in de buurt.

Het eerste onderzoek door het Rampenpreventie en mitigatie-team geeft aan dat de brand waarschijnlijk is veroorzaakt door een storing in het elektrische systeem. De snelle acties van omstanders en het rampenpreventieteam speelden een belangrijke rol bij het effectief beheersen van de brand en het voorkomen van verdere schade.

Olleke Bolleke in Pattaya 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!