Vreemd uitziende kokospalm laat het loterijgeluk bij de  inwoners van de provincie Surin opbloeien

SURIN:- Inwoners van de provincie Surin, Thailand, hopen op geluk nadat ze een kokospalm hebben ontdekt die lijkt op de slurf van een olifant.

Gisteren vond een merkwaardig incident plaats in de achtertuin van khun Somphis in het dorp Phanom Dong Rak, gelegen in de provincie Surin. Een kokospalm met een ongewone vorm die lijkt op de slurf van een olifant, met vijf naar beneden gewikkelde stammen, trok de aandacht van de lokale bewoners. 

Ze organiseerden een ritueel om geluk te vragen door bloem op de stam aan te brengen en een zaklamp te gebruiken om een ​​gemeenschappelijk getal, 13, te onthullen. Bij een onverwacht toeval verscheen het getal 133 toen ze een kaars aanstaken, waardoor iedereen verbaasd was over de gelijkenis van de twee cijfers, meldde Sanook.

Khun Somphis Riaproi, de eigenaar van het land, onthulde dat hij er eerder van had gedroomd dat iemand hem vertelde dat er iets goeds op zijn terrein bij het hek stond. Toen hij de volgende ochtend wakker werd, ging hij ernaar kijken en vond de bijzondere kokospalm die hij zelf in zijn achtertuin had geplant. De top van de boom was naar beneden gekruld als de slurf van een olifant, die hij aan zijn vrouw en familieleden liet zien.

Toen de familieleden het nieuws hoorden, dachten ze dat dit een goed teken zou kunnen zijn en dat het de huiseigenaar geluk zou brengen. Ze besloten een geluksritueel uit te voeren in de nacht van de volle maan, wat wordt beschouwd als de beste dag voor dergelijke ceremonies. Ze geloofden dat dit meer was dan alleen toeval en hoopten dat het de huiseigenaar geluk zou brengen.

Olleke Bolleke in de Isaan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!