Visser weggevaagd in Chiang Mai, de zoektocht naar de man worden intensiever 

CHIANG MAI:- Er wordt nog steeds gezocht naar een vermiste visser die is meegesleurd door de sterke stroming tijdens het vissen in Chiang Mai. Familieleden hielden een ceremonie om de plaatselijke geesten te kalmeren, terwijl duikers de rivier doorzochten.

De 46-jarige khun Piboon Sujai was met andere vrienden gaan vissen bij een stuw tijdens een periode van zware waterstroming uit de Mae Klang-rivier.

Tijdens het vissen gleed Piboon uit en viel in de stuw, waarna hij voor de ogen van zijn vrienden verdween. Ze brachten de autoriteiten onmiddellijk op de hoogte. Reddingsteams, waaronder duikers uit Regio 5 en verschillende andere reddingseenheden, hebben de afgelopen nacht gezocht. Ondanks hun inspanningen konden ze hem niet vinden.

De zoektocht naar Piboon wordt deze ochtend voortgezet, toen het waterpeil was gezakt, waardoor familieleden een spirituele ceremonie konden uitvoeren om toestemming te vragen aan lokale geesten om Piboon te vinden.

De zoektocht strekte zich uit tot 3 kilometer stroomafwaarts naar ondiepe watergebieden, maar de duikers konden zijn lichaam niet vinden.

Duikers en reddingsteams zijn vastbesloten om geen middel onbeproefd te laten. Ze onderzochten nauwgezet elk hoekje en gaatje, in de hoop aanwijzingen te vinden die hen naar Piboon zouden kunnen leiden.

Dit tragische incident onderstreept de gevaren die de natuur met zich mee kan brengen, vooral tijdens periodes van hoge waterstroming. Het toont ook het belang aan van gemeenschaps- en gecoördineerde reddingsinspanningen bij het aanpakken van dergelijke noodsituaties.

De zoektocht naar Piboon gaat met onwankelbare vastberadenheid verder, terwijl autoriteiten en leden van de gemeenschap zich verenigen in deze uitdagende tijd.

Olleke Bolleke in Noord-Thailand 
Bron: ข่าวเมืองเชียงใหม่

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!