Vier verdachten opgepakt na stelen van elektriciteitsdraden in Pattaya

PATTAYA:- Vier verdachten die naar verluidt elektriciteitsdraden zouden hebben gestolen, zijn door een bewaker van een hotel/appartement in Pattaya op heterdaad betrapt

De 28-jarige hotelbewaker, khun  Wuttichai Chaokmut, betrapte in Soi Phratumnak 4, vier verdachten met elektrische draden en snijapparaten. Ze werden naar het politiebureau van Pattaya City gebracht.

Khun Wuttichai vertelde tegen de politie : “Ik patrouilleerde in het gebied tow. ik drie mannen en een vrouw zag weglopen, tegelijkertijd zag ik onze elektriciteitskabels opgestapeld op de grond liggen. Ik belde onmiddellijk mijn collega om mij te  helpen voordat ik ze alle vier aanhield voor de politie van Pattaya.

Één van de verdachten, die niet werd geïdentificeerd, beweerde dat hij niet van plan was iets te stelen, maar in de buurt was om methamfetamine te roken, aangezien er veel lege gebouwen in de buurt zijn en toevallig de dieven tegenkwam.

De politie van Pattaya geloofde zijn verhaal niet voor de volle 100% en besloot hen op drugsgebruik te testen, bij hun aanhouding werden echter geen drugs aangetroffen.

De politie heeft bij hen allemaal drugstests uitgevoerd en zet het onderzoek voort, een resultaat van de test werd niet onmiddellijk ter beschikking gesteld aan de lokale pers. 

De redactie merkte op dat in het gebied waar deze vier personen werden gearresteerd, vol staat met grotendeels lege hotels en appartementen uit  projectontwikkelaar die failliet was gegaan en probeerde in afgeslankte vorm overeind te blijven staan, waardoor veel leegstaande gebouwen.

We moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik.

Informatie en bron
Illustraties:  TPN News  
Content: Olleke Bolleke in Oost-Thailand 
Bron: TPN News 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Leave the field below empty!