Vier studenten op de campus van de Rajamangala Universiteit in Bangkok gearresteerd voor het afvuren van saluutschoten

BANGKOK:- Vier studenten van de Rajamangala Universiteit van technologie zijn gearresteerd voor het afvuren van pistoolschoten op de campus van de universiteit, zo liet de politie van Bangkok gister weten.

Slechts twee van de studenten zijn geïdentificeerd, de 22-jarige Apinan Kurupia en de 25-jarige Saharat (achternaam niet opgegeven). Ze zouden 52 anderen hebben geleid om schoten in de lucht af te vuren op de campus van het Pathumwan-district, dit ter gelegenheid van de 88e verjaardag van de oprichting op 1 februari 1934.

Politiecommissaris luitenant-generaal Samran Nualma verklaarde dat twee van de gearresteerden oudere studenten waren.  Ze gaven toe dat ze zonder geldige reden vuurwapens en munitie in het bezit hadden, in het openbaar vuurwapens droegen zonder geldige reden en zonder geldige reden in het openbaar met een vuurwapen schoten.

De politie heeft ook  arrestatiebevelen verkregen voor 13 andere studenten die betrokken waren bij de misdaad.

In voorgaande jaren werd er tijdens de jaarlijkse viering vuurwerk afgestoken.  Dit jaar kozen de studenten in plaats daarvan voor een saluutschoten.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock 
Content: Olleke Bolleke in BANGKOK 
Bron: Bangkok Post

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Leave the field below empty!