Vier kleine aardbevingen in Kanchanaburi deden de Thaise bevolking even “shaken”

KACHANABURI:- In het Sri Sawat-district van de westelijke provincie Kanchanaburi zijn in de afgelopen twee dage  vier kleine aardbevingen geregistreerd, de grootste met een kracht van 3,7.

De bevingen waren geconcentreerd in Tambon Khao Jode en de epicentra 1-2 kilometer onder de grond, zo meldde de afdeling aardbevingswaarneming van de meteorologische afdeling.

De eerste beving was afgelopen woensdagavond om 22.00 uur ongeveer 2 km diep en had een kracht van 2,1.  De tweede vond plaats om 22:18 uur, gemeten 3,7, en was ook 2 km onder de grond gecentreerd.

De derde volgde om 2.22 uur met een magnitude van 2,2 en een kilometer diepte en de vierde om 5.20 uur op dezelfde diepte en met een magnitude van 2,9.

Mr. Wallop Mekphrueksawong, directeur openbare werken van de Electricity Generating Authority of Thailand, zei dat de bevingen ongeveer 66 kilometer ten noorden van de Srinagarind-dam in hetzelfde district en 63 kilometer ten oosten van de Vajiralongkorn-dam in het Thong Pha Phum-district waren geconcentreerd.

De bevingen hebben geen invloed op de dammen, zei hij.

We moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock 
Content: Olivier B. Bommel, een heer van stand
Bron: The Bangkok News

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!