Vier belangrijke toeristische bestemmingen staan ​​bovenaan de lijst voor de distributie van Covid-19-vaccins in Thailand

~EERLIJK ZULLEN WE ALLES DELEN, IK EEN BEETJE MEER DAN JIJ~
(We leven steeds meer in een deeleconomie)

THAILAND:- Vier populaire economische stimulerende en toeristische bestemmingen, namelijk Chonburi, Phuket, Surat Thani (inclusief het populaire toeristeneiland Koh Samui) en Chiang Mai, hebben nu prioriteit voor de distributie van Covid-19-vaccins gekregen. Ook negen andere provincies die significante gevallen van  Covid-19 hebben, zullen de eerste 200.000 injecties van Sinovac’s Covid-19-vaccins binnen drie dagen ontvangen, wanneer het vandaag Thailand binnengevlogen wordt.

De woordvoerder van CCSA, Khun Taweesin Visanuyothin kondigde gisteren, 23 februari, aan dat er nu drie groepen zijn gepland voor de distributie van het Covid-19-vaccin, met name in de eerder verklaarde hoogste en strengste gecontroleerde gebieden en de vier nationale economische rijzones.

De eerste batch van 70.000 vaccins gaat naar de provincie Samut Sakhon, voor bijna 35.000 medische functionarissen (8.000 doses), medische frontliners (6.000 doses), chronisch zieke patiënten (46.000 doses) en migrerende werknemers en  lokale mensen (10.000 doses).

De tweede batch van 105.000 doses zal worden verdeeld onder gelijkaardige individuen in de groep van strengst gecontroleerde gebieden, namelijk Bangkok (66.000 doses), Pathum Thani (8.000 doses), Nonthaburi (6.000 doses), Samut Prakan (6.000 doses), Tak (Mae  Sot-district) (5.000 doses), Nakhon Pathom (3.500 doses), Ratchaburi (2.500 doses) en Samut Songkram (2.000 doses).

De derde batch van 14.700 doses is gepland voor vier beroemde toeristische gebieden, waar 4.700 doses zullen worden afgegeven in Chonburi, 4.000 in Phuket, 3.500 in Chiang Mai en 2.500 in Koh Samui of Surat Thani.

In tegenstelling tot de eerste twee groepen, staan ​​de mensen die het vaccin zullen ontvangen om te worden verspreid in de derde groep van de economisch stimulerende gebieden, onder de discussie en overweging van de Provinciale Commissie voor overdraagbare ziekten en andere verwante autoriteiten.

Volgens premier Prayut Chan-O’Cha zal de Sinovac-vaccinatie worden verspreid naar bepaalde gebieden en klaar zijn voor injectie binnen drie dagen nadat deze in het Koninkrijk is aangekomen.

Bovendien onthulde de CCSA ook toekomstplannen voor de vier provincies die volgens de CCSA een topprioriteit zullen blijven (samen met medische hulpverleners en kwetsbare mensen in eerdere uitbraakgebieden) voor toekomstige vaccins als onderdeel van een langetermijnplan om nieuw leven in te blazen.  de toeristenindustrie op de meest populaire bestemmingen in Thailand.  

Een daarvan omvat het voorstel “Gebiedsquarantaines”, dat bedoeld is om gevaccineerde toeristen in eerste instantie in bepaalde gebieden te laten verblijven gedurende hun quarantaineperiode en te genieten van lokale toeristische attracties. 

Wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content te zeerst aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties:  Anutin Chanvirakul
Content: Olleke Bolleke in Thailand
Bron: The PattayaNews 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!