VIDEOCLIP | Thaise gevangenen ontsnappen met behulp van paperclip

CHANTABURI:- Twee Thaise gevangenen, beide in de leeftijd van 35 jaar, wisten gisteren met behulp van een paperclip uit hun politiecel te ontsnappen.  De mannen waren eerder opgepakt, omdat ze twee motoren, een mobiele telefoon en een diamanten armband wilden stelen. 

Op camerabeelden is te zien hoe de man de cel met succes ontgrendelt voordat hij zich omdraait om zijn slapende vriend wakker te maken om de deur te openen en naar buiten te sluipen.  Luitenant-kolonel Seksith Tongtawontong van de politie zei: “Inspectie van de CCTV-camera’s wees uit dat de ontsnapping rond 4 uur ’s ochtends plaatsvond in de cel van van het politiebureau van Makham.  

We hebben de beelden gepubliceerd en de politie gewaarschuwd om ze te lokaliseren. De autoriteiten konden Wichit opsporen, terwijl Narin, de man die de paperclip gebruikte, nog niet is gevonden. Hij zou naar de naburige provincie Rayong zijn gevlucht, waar een zoektocht naar hem aan de gang is. Wichit werd teruggebracht naar het politiebureau terwijl de agenten samen met de lokale politie coördineerden.

Wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: YouTube
Content: Olleke Bolleke in Oost Thailand
Bron: YouTube

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!