VIDEO: Hier, vaccineer je mond maar!

~NATTIGHEID VOELEN~
(Merken dat er iets niet klopt)

Premier Prayut Chan-o-cha sproeide ontsmettingiddel naar de pers toen hem werd gevraagd naar de aanstaande herschikking van het kabinet op dinsdag. Toen hem werd gevraagd of journalisten zich moesten laten vaccineren, antwoordde hij: “Ja, vaccineer je mond maar”.


​Nadat hij op zijn wekelijkse persconferentie in Bangkok werd overspoeld met vragen, sproeide Prayuth Chan-ocha terug, met ontsmettingsmiddel nog wel.

De soms opvliegende voormalige legeraanvoerder, die de gekozen regering in 2014 omver wierp, staat bekend om zijn onvoorspelbare gedrag. In het verleden sprak hij eens met de media terwijl hij het oor van een van de verslaggevers streelde. Een andere keer gooide hij een bananenschil naar een cameraman.

Na een evenement in 2018 weigerde hij om met de media te spreken, in plaats daarvan zette hij een levensgrote uitsnede van zichzelf op. “Vraag het maar aan deze man,”, zei hij en liep weg.

Wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken streng naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: gulftoday.ae
Vertaling: De Kleine Beer
Bron: De Kleine Beer

2 gedachten aan “VIDEO: Hier, vaccineer je mond maar!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!