VIDEO | De politie van Pattaya arresteert verdachten voor het stelen van rioolroosters in Nongprue om hun drugsgebruik te financieren

~STADSNIEUWS~

PATTAYA:- De politie heeft vier verdachten gearresteerd die naar verluidt hebben toegegeven de rioolroosters in Nongprue te hebben gestolen.  De verdachten hebben naar verluidt toegegeven dat ze deze roosters voor 12 baht per kilo te hebben verkocht met als doel om illegale drugs te kopen.

De politie van Nongprue kreeg deze week bericht van lokale bewoners dat er veel rioolroosters  in de buurt van Soi Boonsampan-tempel 12 en 14 waren gestoken. De politie bevestigde dat ze cameratoezicht hadden geïnspecteerd en erin slaagden de verdachten op te sporen door middel van de juiste identificatie van hun voertuigen en kentekenplaten.

Gisteren (4 mei) heeft de politie uiteindelijk vier verdachten in de leeftijd van 29 tot 37 jaar weten te arresteren. Waarop volgens de Thaise wet, in de middag een reconstructie van de misdaad werd uitgevoerd.

Alle vier de hufters (sorry voor mijn woordgebruik, maar je zal maar in het gat rijden) hebben toegegeven dat ze de rioolroosters hebben gestolen en deze voor 12 baht per kilogram hadden verkocht, aldus de politie van Nongprue.

Hun urinetestresultaten waren positief voor illegaal drugsgebruik, voegde de politie van Nongprue eraan toe, zonder specifiek te bevestigen op welke drug ze positief getest waren.  De vier mannen blijven in politiehechtenis in afwachting van hun aanstaande proces, waarin ze van plan zijn schuld te pleiten voor de misdrijven, zo concludeerde de politie.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft. We moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik, mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: The Pattaya News
Content: Olleke Bolleke in Oost Thailand
Bron: The Pattaya News

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!