Vandaag mogen kinderen gratis naar de dierentuin om de verjaardag van koningin Suthida te vieren

THAILAND:- Gisteren kondigde Khun Attapon Srihayrun, de directeur van de Zoölogisch Park Organisatie van Thailand, het ZPO, aan dat ter viering van de verjaardag van Hare Majesteit Koningin Suthida vandaag alle dierentuinen onder de jurisdictie van ZPO gratis toegang zullen bieden aan kinderen jonger dan 12.

De dierentuinen die bij dit initiatief betrokken zijn, zijn Khao Kheow Open Zoo in Chonburi, Chiang Mai Zoo, Songkhla Zoo, Khon Kaen Zoo, Nakhon Ratchasima Zoo, Ubon Ratchathani Zoo en The Kingdom Project in Surin.

Khao Kheow Open Zoo zal een verscheidenheid aan attracties bieden, waaronder een mooie mascotteparade, een promotiezone voor landbouwproducten, minigames, een pinguïnparade, een nachtelijke dierentuinervaring en meer.

Khao Kheow Open Zoo
Andere dierentuinen in andere provincies organiseren ook speciale activiteiten zoals spelshows, gelukstrekkingen, dierenshows, gesprekken met dierenverzorgers en diverse leuke activiteiten gedurende de dag, waardoor alle bezoekers een plezierige ervaring krijgen.

Deze aankondiging biedt gezinnen een prachtige gelegenheid om te genieten van hun vrije tijd op een nationale feestdag, midden in de natuur en omringd door dieren.

Olleke Bolleke in Pattaya

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!