Van 22 september – 16 oktober is er in winkelcentrum Central Festival in Pattaya een dinosaurus tentoonstelling

PATTAYA:- Het winkelcentrum Central Festival in Pattaya organiseert vanaf morgen tot en met 16 oktober op het Sunken Plaza een prehistorische tentoonstelling van enorme dinosaurussen.

De prehistorische tentoonstelling zal talloze levensgrote angstaanjagende dinosaurussen omvatten, zoals de T-Rex, brachiosaurus, triceratops en andere coole tentoonstellingen en fossielen waarvan ze zeggen dat ze bezoekers van alle leeftijden zullen choqueren en verbazen, evenals geweldige foto-rekwisieten.

De dinosaurussen zullen zeker veel kinderen en volwassenen opwinden en zullen een populaire bestemming zijn voor Instagram-beïnvloeders en mensen die op zoek zijn naar de perfecte foto met een prehistorisch beest.

De expositie is te vinden op het Sunken plaza van 22 september tot 16 oktober 2022, zeker de moeite waard om te bezoeken.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Central Festival PTTY
Content: Olleke Bolleke in Oost-Thailand 
Bron: Winkelcentrum Central Festival

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!