Vader van de in Bangkok neergeschoten tiener dient klacht in, denkt dat schutter een hooligan was

BANGKOK:- De vader van een 14-jarige jongen, die in de buurt van het politiebureau Din Daeng in Bangkok werd aangeschoten, bezocht het politie bureau om aangifte tegen de nog onbekende schutter te doen.

Afgelopen maandagmiddag had de pro-democratische groep Thalu Fah zich verzameld bij Victory Monument in een poging om naar de residentie van premier Prayut Chan-o-cha te marcheren om zijn ontslag te eisen.

 De oproerpolitie blokkeerde de groep in Din Daeng voordat er een gewelddadige confrontatie uitbrak.

Volgens berichten was er een bijeenkomst voor het politiebureau nadat de demonstranten zich tijdens de avondklok hadden verspreid.  De 14-jarige jongen werd in zijn rechterschouder geschoten toen hij op weg naar huis langs het station reed.

Khun Chunhawan homya, de vader, zei dat zijn zoon nu aan de beterende hand is.

De tiener vertelde hem dat hij was aangevallen door een groep tieners, maar dat ze niet tot de demonstranten behoorden.  Dus de vader gelooft dat het “hooligans” kunnen zijn.

De advocaat van Chunhawan verklaarde dat de zaak niet moeilijk is voor de politie van Din Daeng om op te lossen, aangezien er verschillende CCTV-camera’s zijn in de buurt van het gebied waar de jongen werd neergeschoten.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u vertaald heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: The Nation
Content: Olleke Bolleke in Bangkok
Bron: The Nation 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!