Uw nieuwsbeer Olleke Bolleke sjeest op zijn rode Solex door Pattaya om te zien wat er allemaal gaande is

NU HET REGENSEIZOEN IN VOLLE GANG IS, WORDT HET NONGPRUE KANAAL IN OOST PATTAYA UITGEBAGGERD
Waar geen zwaar materieel kan worden gebruikt, ploeteren de gemeentelijke medewerkers en halen handmatig de modder uit de kanalen om de afvoer in Oost-Pattaya te helpen afvoeren.

Vandaag zal het klusje worden beëindigd, de medewerkers hebben waar mogelijk met een graafmachine de bagger op vrachtwagens geladen.

Deze werkzaamheden zijn essentieel voor het afvoeren van regenwater in Oost-Pattaya.

Het kanaal is in de loop der jaren smal geworden door ontwikkeling en eigendomsaantasting.  Er is ook een zandduin bij het beginpunt van het kanaal die voortdurend grond in de waterweg dumpt die regelmatig moet worden gebaggerd.

HET RIOOLSTELSEL VAN DE SUKHUMVIT ROAD WORDT WEER GERENOVEERD 
Óók is er begonnen met de aanleg van een nieuw riool systeem onder de drukke Sukhumvit-snelweg van Soi Photisan naar het Naklua-kanaal.  

De automobilisten worden gewaarschuwd voorzichtig te zijn bij het rijden door dit gebied.

De gemeente Pattaya heeft  Sahakim Motor Co. ingehuurd om een ​​nieuw stormafvoersysteem onder de drukke Sukhumvit-snelweg van Soi Photisan naar het Naklua-kanaal te realiseren.

De eerste fase van het werk begon op 7 juli bij de ingang van de Sawang Boriboon Thammasathan Foundation aan het begin van Soi Photisan.

Werkploegen sluiten één rijstrook af in stappen van 90 meter om verkeersopstoppingen en waarschuwingslichten te verminderen.

VÉÉL RUIGE DINGEN IN SOI 6 AANGETROFFEN, DUS OP DE THAISE SCHOP
De afdeling wegonderhoud van Pattaya is begonnen met wegreparaties in Soi 6 nadat bewoners klaagden over kuilen met ijzeren staven die uit de stoep staken.

Er zijn veel ruige dingen op Soi 6 (zoals u wellicht weet)maar nu is de weg daar één van.

De locoburgemeester van Pattaya, khun Manote Nongyai en ingenieurs inspecteerden de straat en gaven opdracht tot het repareren en opnieuw bestraten van de soi.

GEMEENTE PATTAYA BIEDT GRATIS VACCINATIES TEGEN HONDSDOLHEID VOOR HUISDIEREN AAN
De gemeente Pattaya zet zijn campagnes ter preventie van hondsdolheid voort met meer gratis vaccinaties voor huisdieren.

Gemeentelijk gezondheidswerkers en dierenartsen zijn in de Chumsai-gemeenschap om honden en katten te laten vaccineren en steriliseren.

Sterilisatie wordt alleen aangeboden voor dieren van het Thaise ras die ouder zijn dan zes maanden en in goede gezondheid verkeren.  De dieren mogen acht tot twaalf uur van tevoren geen voedsel of water hebben.

Pattaya beperkt het bezit van vrouwelijke honden en katten tot twee per huishouden.  Er is geen limiet voor mannelijke dieren.

De volgende mobiele diensten zijn vandaag 11 juli in Wat Thamasamakee, op 18 juli in de Chaimongkol-tempel, op 20 juli in de Boonkanjanaram-tempel en op 1 augustus in de Mai Hard Krating Thong-tempel gepland 

Inwoners van Koh Larn krijgen op 3 augustus een kans om hun huisdieren te laten vaccineren.

Diensten worden aangeboden van 9.00 tot 14.00 uur.  Bel 038-111-826 voor meer informatie.

Olleke Bolleke in Pattaya

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!