UPDATE | Uit autopsie blijkt dat de Oekraïense ambassadeur Andrii Beshta aan een hartaanval is overleden

-DE DOOD KENT GEEN LIEVE KINDEREN~
(Iedereen komt te sterven)

BANGKOK:- Een forensisch onderzoek in het politieziekenhuis van Bangkok heeft bevestigd dat de Oekraïense ambassadeur Andrii Beshta aan een hartaanval is overleden, zo maakte de Koninklijke Thaise Politie gisteren bekend. In het rapport was te lezen dat er geen sporen waren van fysieke aanval op het lichaam, en dat geen sporen van geweld tot de resortkamer waar hij op dat moment verbleef op Koh Lipe, in Satun waren aangetroffen.

“De doodsoorzaak was hartfalen”

Khun Nathapong Latthapipat, zijnde adjunct-directeur-generaal van de afdeling Protocol van het ministerie van Buitenlandse Zaken, arriveerde gistermorgen om 11.00 uur in het ziekenhuis om het lichaam in ontvangst te nemen, aldus de verklaring.

Het lichaam zou worden overgebracht naar Wat Thep Sirinthrawat Ratchaworawihan, in de wijk Pom Prap Sattru Phai in Bangkok.  voor begrafenisrituelen van 1-4 juni.  Op 5 juni zou er één door de koninklijke familie gesponsorde crematie plaatsvinden.

Beshta stierf zondagochtend, 45 jaar oud, terwijl hij op vakantie was met zijn zoon en vrienden op Koh Lipe.

Khun Anucha Burapachaisri, de regeringswoordvoerder Liet weten dat premier Prayut Chan-o-cha diep bedroefd was inzake de dood van de ambassadeur.

Mr. Beshta was sinds 2015 de ambassadeur van Oekraïne in Thailand. Hij zou zijn termijn in de derde week van juni beëindigen.  Als ambassadeur had hij een belangrijke rol gespeeld bij het smeden van banden en samenwerking tussen Thailand en Oekraïne.

Overheidsinstanties zouden het gezin alle gemak en gepaste eer bieden, aldus Khun Anucha.

Wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock 
Content: Olleke Bolleke in Thailand
Bron: Div. Media

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!