UPDATE:- Het ministerie van Onderwijs in Oost-Thailand wilt dat de tragische dood van zevenjarige studentje grondig onderzocht wordt 

CHONBURI:- De secretaris van het ministerie van onderwijs in Chonburi wilt de zaak van het in een schoolbusje dood aangetroffen studentje tot op de bodem uitgezocht hebben en wie verantwoordelijk is bij dit tragisch voorval.

Het lichaam van het meisje, wiens naam niet aan de pers werd vrijgegeven, werd afgelopen dinsdagmiddag rond 16:00 uur aangetroffen op de vloer van het schoolbusje, bij het arme wicht sijpelde het bloed uit de mond.

Volgens het schoolpersoneel stopte de bus s’morgens om de kinderen bij de ingang van de school af te zetten.  Nadat het personeel zag dat ze allemaal uit de bus gestapt waren, reed De chauffeur de bus naar de parkeerplaats van de school en wachtte om de kinderen naar school op te halen.

Toen ze ’s middags het busje openden, werd het meisje op de vloer gevonden, ze bleek niet méér te ademen.

 Het lichaam is voor autopsie naar het Forensisch politie Instituut gestuurd, terwijl leraren, chauffeurs en schoolpersoneel op het politiebureau werden ontboden voor verhoor.

Gisteren liet khun Suphat Champatong, secretaris van het ministerie van Onderwijs, weten dat bij een eerste onderzoek één tijdslijn moet worden samengesteld van wie er op het schoolterrein aanwezig waren.

De secretaris liet er géén gras over groeien dat hij de de chauffeur en de leraar in de schoolbus verantwoordelijk acht, zij hebben de  verantwoordelijkheid voor alle studenten te bij het in- en uitstappen van de schoolbus.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: TPN News   
Content: Olleke Bolleke in Oost-Thailand  
Bron: TPN News 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!