UPDATE | De verdachte inzake de moord op de 22-jarige Rattana Thammarak in Pattaya is in de Isaan aangehouden

KALASIN:- De hoofdverdachte die gezocht wordt in verband met de gruwelijke moord op een jonge vrouw uit Pattaya in een landelijk dorp in de buurt van de provincie Kalasin gearresteerd, hij wordt voor onderzoek naar Pattaya gebracht.

De moord op de 22-jarige Rattana Thammarak, die vorige week met vele steekwonden in een appartementencomplex in het centrum van Pattaya in de omgeving van Soi Buakhao werd gevonden, schokte de inwoners van Pattaya en de politie.

Ze had minstens tien steekwonden in het gezicht, de nek, de schouder en het bovenlichaam opgelopen en lag dagenlang dood in haar appartement totdat een schoonmaker en de huisbaas van het appartementencomplex een ongebruikelijke geur opmerkten, toegang kregen tot het appartement en de gevonden een gruwelijke scène.

De politie van Pattaya identificeerde verschillende mannen die het slachtoffer hadden bezocht op de dag van de moord, maar hun belangrijkste focus was de 39-jarige Watcharaphon Ansongkram alias “Kik”, die voor het laatst levend werd gezien op bewakingscamera’s en met het slachtoffer.

Kik was zijn normale verblijfplaats in het Sattahip-gebied ontvlucht, maar de politie in Kalasin slaagde er in samenwerking met de politie van Pattaya in het signaal van zijn mobiele telefoon te traceren tot aan de grens met Kalasin.

Kolonel Chiena Winthawat, politiecommissaris van de provincie Kalasin, werkt samen met het provinciale onderzoeksteam van Chonburi in de landelijke provincie en het dorp Kut Bak, dat aan de grens met Kalasin ligt.

Hij verbleef in een houten hut in een verlaten gebied en rookte stilletjes een sigaret, nadat hij was gearresteerd door wetshandhavers op grond van arrestatiebevel 230⁄2566 van de provinciale rechtbank van Pattaya van j.l. 21 mei 2023.

Kik sprak niet met onderzoekers en bekent ook niet onmiddellijk; hij werd ’s nachts naar Pattaya gebracht.

Hij wordt ervan beschuldigd een andere persoon tot de dood toe te hebben mishandeld.

Updates zullen ongetwijfeld volgen.

Olleke Bolleke in de Isaan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!