Uitnodiging voor de VCP meeting nu woensdag 17 maart 2021

~VCP NIEUWS~

Beste vrienden,

U wordt vriendelijk uitgenodigd naar onze 140ste meeting nu woensdag 17 maart in het restaurant/bar “The Smiling Pig” in Huay Yai.

https://thmaps.com/Smiling-Pig-Pub-Restaurant-129858298636073/

Smiling Pig Pub & Restaurant, Chonburi | Phone: +6665614011461/8/1 Huay Yai Road, Huay Yai, near Pattaya, Amphoe Bang Lamung, Chon Buri, Thailand 20150thmaps.com

Normaal gezien zouden we weer vergaderen in Villa Oranje in Pattaya Klang, maar deze zaak is nu gesloten.

Zoals reeds gemeld is het moeilijk om een zaak te vinden in Pattaya waar we kunnen ontbijten, een pintje drinken en waar ook nog voldoende geschikte ruimte is (groot genoeg, geen storing van andere klanten) om een presentatie te geven

Vandaar de keuze voor de Smiling Pig nu.

De Smiling Pig bevindt zich in de Huay Yai road in Huay Yai. Je rijdt dus (via de spoorwegbaan) in de richting van mijn woonst. Ben je aan het einde van de spoorwegbaan gekomen dan sla je links in, de meeting place is ongeveer 800m verder aan de rechterkant, naast het “Provincial Electricity Authority”. Je kan niet missen, er staan twee gigantische varkens aan de ingang (zie foto bijlage).

Kom je via de Sukhumvit dan sla je linksaf aan de lichten na de Floatingmarket. Na het kruisen van de spoorweg vind je het restaurant 800 m verder aan je rechterkant. Er is ruim parkeerplaats aan het restaurant en langs beide zijden van de Huay Yai road. Je kunt ook rechtsaf slaan 20m voorbij de Smiling Pig, er liggen daar een paar betonblokken waar je tussen kunt rijden en kunt parkeren langs deze straat.

Wie vervoerproblemen heeft, kan deelnemen aan onze carpooling. We kunnen jullie oppikken op de parking van de Foodland in de Pattaya Klang road (niet ver van Big C extra) https://www.myguidepattaya.com/shopping/foodland

We vertrekken van Foodland om 09.30u. en na de meeting vertrekken we van de Smiling Pig rond 13.00u.

Het ontbijt dat we voorzien (niet verplicht) in de Smiling Pig bestaat uit:

1 bacon, 2 pork sausages, patatoes, 1 fried egg, a hot tomato, mushroom, beans, 2 toast or 1 big one, a glass of orange juice and tea or coffee. Later kan dit ontbijt eventueel nog gewijzigd worden, we proberen het eerst eens uit.

Kostprijs: 140 baht te betalen achteraf aan de bar.

Gelieve in te schrijven op het ontbijt voor maandagnamiddag 15 maart

Wens je transport voeg dan toe TRANSPORT, dan krijg je straks per mail de info over wie je oppikt, hoe zijn auto eruit ziet en wat zijn telefoonnummer is (mocht er een probleem zijn).

Programma van de meeting
Op het ogenblik dat ik deze uitnodiging schrijf, is hier bij mij thuis een tiental mensen aan het werk om een zonne-installatie af te werken. Vandaag zouden ze moeten klaar zijn, de installatie bestaat uit een omvormer van Huawei van 10kW en 18 zonnepanelen van elk 400W. 

Woensdag kan ik wat info geven en een paar foto’s tonen over deze installatie. Volgende meeting geeft Eugeen dan uitvoerig uitleg over zijn installatie.

De hoofdbrok van ons samenzijn is een quiz georganiseerd door Jacques Dezeure, is vorige keer uitgesteld maar nu vliegen we erin.

2 tot 4 personen zullen kunnen samenwerken aan één tafel. Fun gegarandeerd !

Allerlei
Van een lezer kreeg ik de vraag om even aandacht te schenken aan volgend restaurant: https://www.thailandblog.nl/uitgaan/indonesisch-restaurant-trindys-indo-in-pattaya-jomtien/

Een andere lezer vroeg me aandacht te schenken aan het nieuwe Don Pepe restaurant: https://www.donpepepattaya.com/


Vriendelijke groeten en tot woensdag,

Donaat Vernieuwe

2 gedachten aan “Uitnodiging voor de VCP meeting nu woensdag 17 maart 2021”

  1. Ik ben nieuwsgierig en zou graag voor de eerste maal eens de meeting bijwonen .zijn er speciale voorwaarden aan verbonden om deel te nemen zonder ontbijt of transport Donaat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!