Uit Noordoost-Thailand komende bouwvakker in Pattaya gearresteerd wegens misbruik van een 2-jarige peuter

PATTAYA:- Een 43-jarige bouwvakker, oorspronkelijk afkomstig uit de provincie Ubon Ratchathani, is door de politie van de wijkgemeente Nongprue aangehouden na beschuldigingen van kindermisbruik. De verdachte wordt beschuldigd van het mishandelen van een tweejarig meisje dat in dezelfde buurt woonde. De arrestatie vond gisteren plaats, ongeveer twee maanden nadat hij naar het gebied was verhuisd.

Nadat hij gisteren om 14.00 uur op de hoogte was gebracht van het kindermisbruikincident, haastte hoofdrechercheur Nattabodin Thong-in zich samen met zijn team naar de plaats van het incident. Ter plaatse ontdekten ze een 30-jarige vrouw in shocktoestand, met haar tweejarige dochtertje in haar armen. Het team begeleidde het kind onmiddellijk naar het ziekenhuis, zo vernam uw nieuwsbeer in een uitzending van TMN Cable TV

Aan het begin van de avond  slaagde Thanatat Chan Im, hoofdinspecteur van het politiebureau van Nongprue, er samen met het onderzoeksteam in om khun Daeng te arresteren in zijn woning in Pattaya. Tijdens het eerste verhoor ontkende Daeng de beschuldigingen van aanranding, maar gaf toe fysiek contact met het kind te hebben gehad terwijl hij zalf aanbracht op een insectenbeet op haar lichaam.

De politie is bezig met het verzamelen van meer bewijsmateriaal en het horen van getuigen. Ze wachten ook op de medische onderzoeksresultaten van de kindermisbruik voordat ze verder gaan met de zaak.

Ondertussen bracht het onderzoek naar de criminele achtergrond van Daeng meerdere gevallen van wangedrag en strafrechtelijke vervolging aan het licht in zowel de provincie Sisaket als het politiebureau van Bang Na. Na een gevangenisstraf die hij in 2018 achter de rug had, had hij zijn naam veranderd.

De politie werkt samen met andere relevante instanties en de familie van het slachtoffer om gerechtigheid te waarborgen. Ze werken ook aan het verkrijgen van een arrestatiebevel van de provinciale rechtbank van Pattaya op basis van het verzamelde bewijsmateriaal.

Olleke Bolleke in Pattaya
Bron: TMN Cable Tv

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!