Twee Thaise mannen in Krabi opgepakt voor het slachten van haaien

~IN EEN HAAI EN EEN DRAAI~
(Vlug, in een ogenblik) 

KRABI:- Twee mannen werden eerder deze week gearresteerd voor illegaal vissen en het doden van een bedreigd dier nadat hun TikTok-clip van het vangen van een haai viraal ging en de aandacht van de Thaise autoriteiten trok.

De marinepolitie van Krabi heeft de mannen, Khun Alongkorn Chonlathee, 30 jaar en Khun Prakai Uiwong, 26, gearresteerd voor het illegaal vissen voor de kust van Phi Phi Island.

Politie majoor Thaweelap Suwannareuk, inspecteur bij de marinepolitie van Krabi, zei dat Alongkorn de speedboot bestuurde, terwijl Prakai de haaien om zeep bracht.

De twee hebben schuld bekend en hebben toegegeven te hebben gedaan wat de clip laat zien, zei Thaweelap.

Khun Langkorn riskeert een boete van 10.000 baht voor het zonder toestemming gebruiken van een speedboot, terwijl Prakai nader wordt onderzocht voordat er een aanklacht naar hem wordt uitgesproken.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft. We moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik, mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: news.ch7.
Content: Olleke Bolleke in Zuid Thailand
Bron: news.ch7.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!