Toeristen komen massaal naar het strand van Rayong om zich tegoed te doen aan cannabis smoothies 

~LEVEN IN DE BROUWERIJ BRENGEN~
(Waar het rustig is activiteit, vrolijkheid of drukte inbrengen)

RAYONG:- Het strand van Laem Charoen in Rayong bruiste weer van de toeristen nadat de regering onlangs de covid maatregelen had versoepeld. Een andere reden voor de drukte was een innovatief met cannabis verrijkte drankje die door verkopers werd verkocht. 

Thailand heeft onlangs cannabis van de lijst met verboden verdovende middelen verwijderd.

Khun Saipan Keerana, de eigenaresse van café Kreung Deum Arom Dee (Drinks for Good Mood), sprong daar gelijk op in en begon met het maken van zijn smoothies.

Ze vertelde tegen een lokale reporter: Ik heb dit café geopend om extra inkomen te verdienen en een verscheidenheid aan dranken aan te bieden, zoals smoothies, vruchtensap, thee en koffie.”  

Sinds ons land sommige delen van de cannabisplant heeft gelegaliseerd, ben ik direct begonnen om  cannabisbladeren te gebruiken teneinde een ​​verfrissend drankje te maken en het is een grote hit geworden, “zo vertelde zij.

Deze cannabisdranken zijn er in vele smaken, we voegen een paar blaadjes cannabis toe, zodat de consument de echte smaak van cannabis kan ervaren. “

De overheid staat nu het gebruik toe van sommige delen van cannabis en hennepplanten als voedselingrediënten, waaronder schors, stengel, stengel, vezels, wortel, bladeren en extract dat niet meer dan 0,2 procent cannabidiol en tetrahydrocannabinol bevat.  en hennep in marktgewassen.

We moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik.

Informatie en bron
Illustraties: The Nation  
Content: Olleke Bolleke in Oost Thailand
Bron: The Nation  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!