Tijdens de jaarwisseling zijn de hotels in Pattaya voor 50-80% volgeboekt

PATTAYA:- De toeristische kustplaats kent nu een langzaam herstel van het toerisme, met hotelreserveringen die toenemen naarmate het nieuwe jaar nadert.

Khun Phisut Sae-khu, voorzitter van de Thai Hotels Association-Eastern Chapter, zei dat de boekingen sinds 1 november, gestaag toenemen, nadat Pattaya heropend werd voor buitenlandse toeristen en de vaccinatiegraad tegen het Covid19 virus de 80 procent naderde.

Bovendien mogen restaurants nu tot 23.00 uur alcoholische dranken serveren, wat toeristen aanmoedigt om uit hun hotels te komen en op verschillende locaties te dineren, zei hij.

Wat betreft de komende lange nieuwjaarsvakanties, zijn de vier- en vijfsterrenhotels langs de stranden van Pattaya en Jomtien voor ten minste 80 procent volgeboekt, terwijl kleinere hotels met minder kamers en faciliteiten 50 procent van de kamers zien geboekt voor 31 december-jan.  3.

Die hotels waren eerder al gesloten vanwege de afwezigheid van toeristen.  Anderen, die waren omgebouwd tot alternatieve quarantainevoorzieningen, verwelkomen nu weer Thais en vakantiegangers.

Khu. Phisut zei dat hij een grote hoeveelheid inloopactiviteiten verwacht wanneer de vakantie begint.  Het door de regering gesubsidieerde toerismeprogramma “We Travel Together” zal mensen met minder koopkracht helpen om op het laatste moment te beslissen om op reis te gaan, voorspelde hij.

De door de regering gesubsidieerde toeristische regeling “We Travel Together” zal mensen met minder koopkracht helpen om op het laatste moment te beslissen om een ​​reis te maken.

Ondanks de rooskleurige nieuwjaarsvooruitzichten, zei Phisut dat Pattaya nog een tijdje niet veel buitenlandse toeristen zal zien.  Hij voegde er echter aan toe dat de vereniging heeft gezien dat reisbureaus uit Rusland en Europese landen contact opnemen met hotels voor speciale aanbiedingen.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: The Pattaya Mail  
Content: Olleke Bolleke in Oost Thailand 
Bron: The Pattaya Mail

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!