Tijdens de feestdagen heerste er een vriendelijke sfeer in de Walking Street van Pattaya 

PATTAYA:- Tijdens de afgelopen kerstdagen was de sfeer in de levendige Walking Street van Pattaya uitermate vriendelijk en zorgde voor het perfecte vakantiegevoel, bij zowel Thaise als internationale toeristen, die op zoek waren naar feestelijke feestvreugde.

Bars en biertuinen, versierd met fonkelende kerstverlichting, verwelkomden klanten met feestelijke versieringen en personeel in kerstman kleding.

Het garanderen van de veiligheid van deze feestelijke menigte was een topprioriteit voor de lokale autoriteiten. De toeristenpolitie van Pattaya, verspreid over de stad, hield de gebeurtenissen nauwlettend in de gaten, klaar om bezoekers in nood te helpen. 

Om de vrolijkheid nog groter te maken, leidde luitenant-kolonel Piyaphong Ensan, commandant van de Toeristenpolitie Divisie 4, zijn manschappen door de stad en deelde gratis koekjes aan toeristen uit die Kerstmis vierden in Walking Street

Dit hartverwarmende gebaar voegde een vleugje zoetheid en ook veiligheid toe aan de toch al levendige sfeer van de kerstdagen in Pattaya.

Olleke Bolleke in Pattaya

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!