Thaise toeristen storten in Sattahip vanaf de pier de zee in, waarbij 2 inzittenden komen te verdrinken

SATTAHIP:- Een groep Thaise toeristen die waarschijnlijk verdwaald waren, stortte per ongeluk met hun auto nabij een pier in het district Sattahip de in zee. Twee vrouwen zaten bekneld in de auto en kwamen uiteindelijk om het leven door verdrinking. Slechts één inzittende van de auto overleefde het.

Het ongeval werd gistermorgen aan de politie van Sattahip en de hulpdiensten gemeld, wat hen ertoe aanzette zich naar de scène bij de Chuk Samet-pier (Sattahip-Koh Samui) in het subdistrict Saamsan, in de provincie Chonburi, te haasten.

Het incident vond plaats op een golfblokkerend Piet in het gebied dat naar de veerboot leidde. De politie heeft sporen aangetroffen van een auto die in zee was gestort. De 20-jarige khun Raweepap Maksara, werd ongedeerd ter plaatse aangetroffen. Hij vertelde aan reddingswerkers dat hij en zijn twee vriendinnen vanuit Bangkok waren gereisd om Sattahip te bezoeken voor een vakantietripje.

Ze reden in een bronzen Toyota sedan. Nadat ze hun reis hadden voltooid, reden ze naar het subdistrict Saamsan om een ​​van hun vriendinnen af ​​te zetten.

Khun Raweepap zei dat hij zijn vriendin had laten rijden terwijl hij achterin zat, en een andere vriendin zat naast de chauffeur. De vrouw nam echter per ongeluk de verkeerde weg naar de pier. Dit leidde tot een ruzie in de auto, waarbij de auto plots in zee belandde. Hij slaagde erin om het autoraam in te trappen en te ontsnappen.

De auto werd  rond 7 uur uit het water getakeld, maar helaas hebben de twee vrouwen het naar verluidt niet overleefd door verdrinking. De identiteit van de overledene is door de relevante autoriteiten verborgen gehouden in afwachting van de kennisgeving van hun familie.

Olleke Bolleke in Oost-Thailand 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!