Thaise regering kondigt 4 extra feestdagen in 2022 aan om binnenlands toerisme te stimuleren

BANGKOK:- Het Thaise kabinet heeft voor 2022 vier extra feestdagen goedgekeurd, van 19 naar 23 dagen om opeenvolgende vakanties te hebben om het binnenlands toerisme te stimuleren, zo verklaarde een regeringswoordvoerder.

De nieuwe feestdagen in 2022 zijn gepland op de vrijdagen van 15 juli, 29 juli, 14 oktober en 30 december, wat resulteert in ongeveer 4-5 opeenvolgende vrije dagen per week.

De woordvoerder verklaarde verder dat de beslissing door de regering was genomen, omdat zij van mening was dat de lange vakanties het binnenlands toerisme mogelijk zouden stimuleren.

Hij verklaarde aan de pers: “De opeenvolgende lange vakanties, verbonden met de wekelijkse vakanties, kunnen een factor worden die het binnenlandse reizen en de algehele economie in Thailand stimuleert, vooral in de zakelijke en toeristische sectoren die eerder door de pandemie zijn getroffen.

“Het is ook bedoeld om het beleid van het land te ondersteunen om zich open te stellen voor en buitenlandse toeristen te verwelkomen in het land”.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Olleke Bolleke
Vertaling: Olleke Bolleke in Thailand 
Bron: Daily News

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!