Thaise monnik die Songkran viert, valt flauw en zegt dat hij niets verkeerds heeft gedaan

NAKHON RATCHASIMA:- In een tempel in deze noordoostelijke provincie, werd een dronken boeddhistische monnik bewusteloos op de vloer gevonden met zijn geslachtsdelen voor “Jan en Alleman” te zien. Hij vertelde dronken te zijn geworden om het Thaise nieuwjaar in te luiden, maar verder niets verkeerds te hebben gedaan.

De 50-jarige ex-politieagent, die vier jaar geleden tot monnik werd gewijd, werd bewusteloos in de porch bij zijn kamer aangetroffen met zowel zijn ballen als zijn billen die uit zijn saffraan kleurig gewaad hingen.  Een fles Thaise rijstwhisky bekend als “40 Degree” (vanwege het alcoholgehalte van 40%) en andere energiedrankjes werden in zijn vertrekken gevonden.

Afzien van het drinken van alcohol, of afzien van enige vorm van dronkenschap, is een van de 227 regels die boeddhistische monniken in Thailand geacht worden te volgen.  Misschien er zoveel regels dat bestaan hij die over dronkenschap en passant maar even vergat?

De lokale bewoners  zeiden dat de monnik zich al een tijdje op deze manier gedraagt ​​en dat ze hem eerder hebben gezegd dat hij het monniksschap aan de wilgen moest hangt.  Deze keer brachten de bewoners zijn bejaarde moeder mee om hem uit zijn roes te laten geraken. De monnik gaf toe dat hij dronken was, maar zei dat alcohol geen probleem is en dat hij niets verkeerds heeft gedaan omdat hij niemand anders kwaad heeft gedaan.

Nadat hij werd betrapt en door zijn moeder werd verteld, stapte de monnik in een pick-up en reed bij de tempel weg Trouwens, autorijden is óók één van die dingen die monniken niet mogen doen.  Monniken mogen met het openbaar vervoer reizen, maar mogen zelf geen voertuigen besturen.  In Thailand mogen monniken geen rijbewijs hebben.

Dorpelingen hebben genoeg van de losbandigheid van de monnik, dus namen ze foto’s en video’s van hem die flauwvielen om als bewijs te gebruiken om hem te laten ontmonniken. 

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: KhaoSod
Content: Olleke Bolleke in Noordoost-Thailand 
Bron: KhaoSod.com

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Leave the field below empty!